Welkom

Let op hier kunt u belangrijke en de meest actuele informatie vinden over de maatregelen vanwege het Coronavirus en het besluit van de regering om de scholen vanaf 11 mei 2020 weer deels te openen.

 

Uw kind inschrijven kan op dit moment telefonisch.
Elke werkdag tussen 9 uur en 12 uur zijn wij telefonisch bereikbaar op 010-2909912

 

De Agnesschool is een katholieke basisschool met een eigentijds onderwijsprogramma in de wijk Feijenoord. Het is een kleurrijke wijkschool met veel verschillende nationaliteiten, een enthousiast en vakkundig schoolteam met groepsleerkrachten, vakleerkrachten en ondersteunend personeel.

De Agnesschool en de Agnes Ukkies (onze eigen peuterspeelzaal) zijn onderdeel van de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs( RVKO).

De kinderen van de Agnesschool krijgen een uitgebreid lesaanbod waar naast de “gewone” vakken extra aandacht is voor taal, rekenen, gezonde leefstijl, sport, techniek, studievaardigheden, expressie en “leren denken”. 

Wij werken met een continurooster: Alle leerlingen eten tussen de middag op school en krijgen twee keer per week een gratis gezonde warme lunch aangeboden.

De Agnesschool is een Lekker Fit school, dus wij besteden veel aandacht aan bewegen en gezond leven. In de wijk is ook een schoolsportvereniging.